Persoonlijk en vertrouwd

Eén aanspreekpunt en regelmatig contactmomenten. Het is mijn doel om u te ontzorgen, zowel in de daadwerkelijke administratie als precies weten hoe het met uw onderneming gaat. Uw sparringpartner en vertrouwenspersoon voor al uw administratieve aangelegenheden, zowel zakelijk als privé.


Ontzorgen

Graag ontzorg ik u wat betreft uw boekhouding zodat u zich kunt focussen op uw eigen business. Doet u waar u goed in bent, dan zorg ik voor uw administratie en bijbehorende verplichtingen als aangiften.

Inzicht

U wilt weten hoe uw bedrijf ervoor staat, ook tussentijds. Kan ik investeren? Kan ik kosten besparen? Hoe kan ik mijn bedrijfsresultaat optimaliseren?

Administratie- en adviesbureau @DMIN by Maaike geeft ook tussentijds financieel inzicht en waar gewenst kan een verdiepingsgesprek plaats vinden. Zo krijgen de cijfers een functie voor u als ondernemer en niet alleen voor de Belastingdienst en andere instellingen. In een persoonlijk gesprek worden uw financiële gegevens besproken en worden adviezen gegeven. Zo kunt u optimaal profiteren van fiscale en financiële mogelijkheden.

Tijd- en kostenbesparing

Tijd is geld!

Tegenwoordig gaat veel digitaal, waarom dan nog uitprinten en afgeven bij de administrateur? Gegevens kunnen bij mij digitaal aangeleverd worden via een app en bankkoppeling. Denk hierbij aan gescande facturen, e-facturen in UBL en digitale bankbestanden. Hiermee bereikt u een tijdbesparing.

Door mijn software te koppelen aan uw financiën is er bovendien sprake van kostenbesparing. Door inzicht in uw administratie heeft u grip op uw financiën in het bedrijf en is er continuïteit. Hierdoor kunt u als ondernemer bijsturen waar en wanneer het nodig is.